Despre Noi

S.C. SPY ON S.R.L., cu sediul în orașul Târgu Frumos, județul Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J 22/1453/2015, CUI 34889790, a fost inființată la 14.08.2015, având ca obiect unic activitățile de investigații prevăzute de codul CAEN 8030, conform art.2, al.2, din Legea 329/08.06.2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular.

Avem în echipă doar personal atestat de către MAI, profesionisti, cu experiență vastă în munca de investigație, fiind foști ofițeri sau subofițeri, proveniți din Poliție, Serviciul Român de Informații sau Ministerul Apărării Naționale. Colaborăm însă și cu personal tânăr, care nu provine din structurile specializate ale statului, dar care a îmbrățișat această meserie și, în urma unei pregătiri asidue și a promovării examenului profesional, au obținut atestatul de detectiv particular și dreptul de liberă practică.

Detectivii aflați în echipa noastră efectuează investigații dintre cele mai diverse, fie că este vorba de investigarea și analiza unor piețe sau oportunități, a competiției, a clienților, a angajaților, a partenerilor sau oricărei posibile situații ce trezește suspiciuni, având rolul și capacitatea de a înlătura orice dubiu, de a restabili valoarea și de a transforma orice necunoscută în concret.

Activitatea noastră se desfașoară prin introducerea în mediul privat de investigații a celor mai noi si performante mijloace tehnice și metode de lucru, astfel încât să putem veni în întâmpinarea cerințelor clienților noștri, oferind date și informații necesare procesului decizional, pentru asigurarea securității afacerilor sau pentru clarificarea unor probleme personale. În acest sens, activitățile clasice de supraveghere operativă se împletesc cu investigațiile bazate pe utilizarea unor mijloace tehnice performante și metode moderne de analiza informației.

 

Oferim cel mai înalt grad de discreție și confidențialitate, secretul profesional cu privire la actele, faptele, datele și împrejurările despre care angajații noștri iau cunoștință în timpul desfășurării activității fiind păstrat cu strictețe.

Pentru persoanele care nu doresc să-și dezvăluie identitatea, punem la dispozitie serviciul de consultanță online, prin care clientul ne poate transmite datele necesare demarării acțiunii investigative direct din fața calculatorului personal.

 

Dovezile pe care le obținem pe parcursul investigației și pe care le susținem întotdeauna prin mijloace tehnice foto, video și/sau audio, se materializează într-un raport investigativ. Rapoartele emise de către compania noastră vor fi comunicate exclusiv clientului, cu excepția cazurilor expres prevăzute de lege când, la cerere, pot fi comunicate instanțelor judecătorești și Ministerului Public, dacă acestea sunt utile pentru aflarea adevărului în cauzele penale.
Refuzăm cazurile pentru a căror rezolvare s-ar încălca atât legea cât și deontologia profesională.

 

În scopul realizării sarcinilor și obiectivelor propuse de către fiecare caz în parte, acționăm atât direct, cât și în colaborare cu societăți similare de profil.

Despre noi